Olijvenbrood
Allergene stoffen
Ingrediënten
tarwebloem, tarwemoutmeel, E300 (ascorbinezuur) , enzymen, tarwegluten, zonnebloempitten, lijnzaad, maisgries (geëxtrudeerd), tomaat (gedroogd), bakkerszout, E472e (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnste, zout, knoflook (gedroogd), ui (gedroogd), kruiden en specerijen (mengsel), specerijen, paprika (gedroogd), glucosestroop (gedroogd), plantaardige olie (zonnebloem), kruiden en specerijen (kurkuma), tarwedesem, E412 (guarpitmeel) , suiker, gerstemoutextract, E471 (mono- en diglyceride van vetzuren) , E450 (difosfaten) , dextrose, E341 (calciumfosfaten) , plantaardige olie (koolzaad), natuurlijk aroma, gist, water, olijven, E270 (melkzuur) , E330 (citroenzuur) , E579 (ijzer(II)gluconaat) , gouda 48+, Aardappelzetmeel
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
| Omschrijving | Waarde | |
|---|---|---|
| Alcohol (Ethanol) | 0 | g |
| Calcium | 0 | mg |
| Cholesterol | 0 | mg |
| Disacchariden, niet-reducerende | 0 | g |
| Disacchariden, reducerende | 0 | g |
| Eiwit | 11.13 | g |
| Eitwit dierlijk | 0 | g |
| Melkeiwit | 0 | g |
| Energie | 998.89 | KJ |
| Energie | 237.57 | Kcal |
| Ijzer | 0 | mg |
| Kalium | 0 | mg |
| Koolhydraten | 28.99 | g |
| Koper | 0 | mg |
| Linolzuur | 0 | g |
| Magnesium | 0 | mg |
| Monosaccharide | 0 | g |
| Natrium | 463.26 | mg |
| Organische zuren | 0 | g |
| Polyolen | 0 | g |
| Suikers | 0.59 | g |
| Transvetzuren | 0 | g |
| Verzadigd vetzuur | 3.04 | g |
| Melkvet | 0 | g |
| Meerv. Onverzadigde vetten | 1.71 | g |
| Onverzadigde vetten | 1.56 | g |
| Vocht | 20.04 | g |
| Voedingsvezels | 2.91 | g |
| Zetmeel | 27.75 | g |
| Zout | 1158.81 | mg |