Oeps! Je winkelmandje is leeg.
Blader door onze collectie en vind iets wat je leuk vindt.
Een kleine ronde slof gemaakt van rijk boterdeeg gevuld met een combinatie van amandelspijs en room, daarbovenop een frambozenvulling. Het maatje is opgespoten met een luchtige bavaroise in de smaak framboos, en ondergedompeld in witte chocolade.
frambozen, maiszetmeel (gemodificeerd), E332 (kaliumcitraten) , E509 (calciumchloride) , natuurlijk aroma (framboos), E406 (agar-agar) , E500 (natriumcarbonaten) , E450 (difosfaten) , tarwezetmeel, Ammoniumchloride, glucosestroop, aroma, suiker, invertsuikerstroop, kaliumjodide, E535 (natriumferrocyanide), bakkerszout, roomboter, ei, E202 (kaliumsorbaat) , tarwebloem, enzymen, amandel, water, ei-eiwit, E466 (natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom) , melkpoeder, plantaardig vet (kokos), glucosestroop (gedroogd), zout, melkeiwit, melkpoeder (magere), geheel gehard plantaardig vet (palmpit), plantaardig vet (palmpit), E263 (calciumacetaat) , E339 (natriumfosfaten) , E471 (mono- en diglyceride van vetzuren) , E472a (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur) , kleurstof, E160b (ii) (annatto norbixine) , E160a (carotenen) , dextrose, gelatine, lactose, E412 (guarpitmeel) , room, plantaardig vet (palm), plantaardige olie (raapzaad), melk (magere), eigeel, E433 (polysorbaat 80) , E407 (carrageen) , frambozen (gedroogd), E330 (citroenzuur) , frambozensap (concentraat), E150b (alkalisulfiet karamel) , E440 (pectinen) , E163 (anthocyaninen) , cacaoboter, natuurlijk aroma (vanille), E322 (lecithine) , weipoeder, E492 (sorbitaantristearaat) , rode bieten (concentraat), natuurlijk aroma
Omschrijving | Waarde | |
---|---|---|
Alcohol (Ethanol) | 0 | g |
Calcium | 0 | mg |
Cholesterol | 0 | mg |
Disacchariden, niet-reducerende | 0 | g |
Disacchariden, reducerende | 0 | g |
Eiwit | 2.61 | g |
Eitwit dierlijk | 0.27 | g |
Melkeiwit | 0.26 | g |
Energie | 1419.87 | KJ |
Energie | 337.98 | Kcal |
Ijzer | 0 | mg |
Kalium | 0 | mg |
Koolhydraten | 33.24 | g |
Koper | 0 | mg |
Linolzuur | 0 | g |
Magnesium | 0 | mg |
Monosaccharide | 0 | g |
Natrium | 80.06 | mg |
Organische zuren | 0.07 | g |
Polyolen | 0 | g |
Suikers | 23.44 | g |
Transvetzuren | 0.01 | g |
Verzadigd vetzuur | 14.98 | g |
Melkvet | 0 | g |
Meerv. Onverzadigde vetten | 0.91 | g |
Onverzadigde vetten | 5.52 | g |
Vocht | 20.32 | g |
Voedingsvezels | 0.82 | g |
Zetmeel | 0.21 | g |
Zout | 200.21 | mg |